6.4.2021

Parikymmentä kuhmolaista yrittäjää ja yritysten työntekijää suorittaa tämän kevään aikana Kuhmon ELSA-hankkeen järjestämän Työpaikkaohjaajavalmennuksen etäkoulutuksena. Kouluttaja Sirpa Keränen antaa hyviä oppeja ja vinkkejä opiskelijoiden, harjoittelijoiden ja uusien työntekijöiden ohjaamiseen työpaikoilla.

22.3.2021

Työttömät työnhakijat voivat jatkossa osallistua kansalaisopiston kursseille maksutta Sotkamon kansalaisopiston Startti opintoihin – hankkeen kautta. Kuhmon ELSA – hanke, työllisyyden kuntakokeilu ja muut työllisyystoimijat Kuhmossa ohjaavat asiakkaitaan palvelun piiriin. Ota yhteyttä ELSA- hankkeen Anneen tai Virpiin, jos kiinnostuit kuulemaan lisää.

1.3.2021

Työllisyyden kuntakokeilu 2021-2023 alkaa 01.03.2021. Kuhmon ELSA-hanke tekee tiivistä yhteistyötä kuntakokeilun kanssa.

18.2.2021

Opinnollistaminen on yksi hyvä toimiva keino vastata Kainuun ja Kuhmon yritysten työvoimapulaan. Opinnollistamisen kautta moni henkilö saa mahdollisuuden opiskeluun ja työelämään. Kuhmon ELSA – hanke tuotti yhdessä RekryKainuuLive – hankkeen kanssa videoklipin, jossa esimerkkinä oppimisympäristöstä on Kuhmo Oy.

Opinnollistamisen kautta ammattiin Kuhmo Oy:llä