10.6.2021

Kuhmon ELSA-hanke järjestää yrittäjille ja yritysten edustajille kahvikonsertin ja infon opinnollistamisesta ja sen mahdollisuuksista työpaikoille ke 16.6. klo 17.30 Kahvila Juttuassa.

Konsertissa kesämuusikot esittävät suomirokkia. Hanke tarjoaa kahvit suolaisen ja makean leivoksen kera. Tervetuloa!

4.6.2021

Kuhmon ELSA – hanke järjesti tällä viikolla Hotelli Kalevalan oppimisympäristön tunnistamisen perustuen Matkailualan perus- ja ammattitutkintoihin. Asiantuntijana mukana oli matkailualan lehtori Arja Virkkunen Kainuun ammattiopistosta. Hotelli Kalevalassa voi kehittää ammatillista osaamista monenlaisiin matkailualan työtehtäviin.

11.5.2021

Kuhmon ELSA – hankkeen hankeosallistuja ja paluumuuttaja Annan polku työhön Kuhmossa on julkaistu aiemmin ELY-keskuksen blogissa Kaikuja Kainuusta. Blogiteksti löytyy täältä: Opinnollistaminen onnistuu yhteistyöllä!

Tänään Annan opinnollistamispolku huipentui Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon kahden tutkinnon osan näyttöjen arviointiin kiitettävillä arvosanoilla.

26.4.2021

Kuhmon ELSA- hanke järjesti 23.04. kuhmolaisten leipomoiden oppimisympäristöjen tunnistamisen. Kaesan Kotileipomossa ja Hyvärisen Leipomossa oli asiantuntijavieraana leipomoalan ammatinopettaja Outi Leinonen Ylä-Savon ammattiopistosta.